Multiorgazmus

-

 magömlés nélküli orgazmus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbiakat a www.sorozatos-orgazmus.com jóvoltából olvasod.

 

Ha még többet szeretnél megtudni arról, hogyan legyen orgazmusod magömlés nélkül is, itt mindent megtalálsz:

www.sorozatos-orgazmus.com


Tartalom

 

Tartalom.. 3

Többszörös Orgazmus. 3

A Folyamat Élvezése. 3

A PC Izmok Erősítése. 3

Hol találhatók a PC izmok?. 3

Férfi Kegel Gyakorlat 3

Az Ejakuláció Elkerülése. 3

Az Ejakuláció elkerülése: Összenyomó Módszer 3

Az Ejakuláció elkerülése: Perineum Fogás. 3

Az Ejakuláció elkerülése: PC izom összehúzás. 3

Szexuális Energia Fokozása az Ágyban. 3

Szexuális Energiafokozó Gyakorlat az Ágyban. 3

PC izomfelhúzások. 3

Pc izomfelhúzások. 3

Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás. 3

Játék önmagunkkal 3

Ön-örömszerzés. 3

A magömlés szabályozásának elsajátítása. 3

Megállás. 3

Légzés. 3

A pc izom összehúzása. 3

A hímvessző szorítása. 3

A millió dolláros pont megnyomása. 3

Az orgazmus és a magömlés elválasztása. 3

Herezacskóprés. 3

A szexualis energia elvezetése. 3

 

Többszörös Orgazmus

 

Az 1930-as évektől kezdve tanulmányok bizonyították, hogy gyakorlással könnyen elérhető a teljes orgazmus ejakuláció nélkül. Az orgazmus és az ejakuláció nem ugyanaz. Két különböző folyamat, amit a nyugati világ egy kalap alá vesz, mivel úgy tűnik, hogy egyszerre jelentkeznek.

 

Ejakuláció nélküli orgazmus többször is lehetséges – ami valójában a többszörös férfi orgazmus. Ha egyszer szert tettél a többszörös orgazmus titkára, képes leszel kielégíteni a nőt, ameddig csak akarja. A nyugatival ellentétben, a keleti kultúra ezt már évezredek óta tudja és alkalmazza.

A Folyamat Élvezése

 

Ezek a gyakorlatok türelmet igényelnek. A szexuális energia fejlesztése az ondó viszatartásával érhető el, és lehet, hogy egy kis időt igényel, míg mesteri fokon tudod művelni. Ha nincs is rögtön eredménye, nem gond. Egy bizonyos idő után mindenki el tudja sajátítani, és élvezheti az előnyeit.

 

A PC Izmok Erősítése

 

A PC izmok fontos szerepet játszanak mind a férfi mind a női szexuális reakcióban – az orgazmus lökéseit és összehúzódásait a PC izmok gyors, önkéntelen összehúzódásai okozzák.

 

Muszáj a PC izmokat megerősíteni és megtanulni ellenőrizni őket, hogy mesteri fokon elsajátítsd az ondó visszatartását és elősegítsd a többszörös orgazmust. Az erősebb PC izmok nemcsak huzamosabb ideig tartó erekciót biztosítanak, hanem tovább tartó szeretkezést is nyújtanak, és segítenek szabályozni az ejakulációt, és még az orgazmusok csúcspontjait is intenzívebbnek fogod érezni.

 

Hol találhatók a PC izmok?

 

A PC izmok az elülső szeméremcsonttól a hátsó farokcsontig húzódnak. Akárhányszor megállítod a vizelet folyását a húgyhólyagból, ezt az izomcsoportot használod. A PC izmok összehúzódnak, amikor ejakulálsz, kifelé lövelve a spermát a péniszből és a testből.

 

 

A következőképpen találhatod meg őket. Képzeld el, hogy vizelsz, és húzd össze az izmaid, mintha abba akarnád hagyni. Azok a PC izmaid. Pontosabban az elülső PC izmok, mert az első részen levőket húztad össze. Most húzd össze a feneked izmaid mintha nem akarnál kakilni. Ezek a PC izmok hátsó részei. A kihívás az, hogy ellazítsd az összes többi izmod a combokban és fenékben, miközben a PC izmokat összehúzod.

 

A következő Kegel gyakorlatot bármikor és bárhol csinálhatod, mert senki sem fogja észrevenni. 

 

Férfi Kegel Gyakorlat

 

1. Feszítsd meg a PC izmaid, tartsd úgy 5 másodpercig, majd engedd el.

2. Ismételd meg tízszer.

3. Tízszer gyorsabban szorítsd össze a PC izmaidat.

4. Ismételd meg háromszor.

5. Feszítsd meg és engedd el a PC izmaidat rövidebb és hosszabb ideig tízszer váltakozva.

6. Ismételd meg háromszor.

7. Szorítsd össze a PC izmaidat és tartsd olyan sokáig, ameddig bírod. Fokozatosan próbálj eljutni 120 másodpercig (nyugi, az csak 2 perc).

 

Az Ejakuláció Elkerülése

 

Az Összenyomó módszer azt jelenti, hogy a pénisz csúcsát összenyomjuk  pontosan a csúcspont előtt és így lényegében megszüntetjük az orgazmust. A nyomás hatására a vér visszafolyik a péniszből és csökkenti az erekciót.

 

Az Ejakuláció elkerülése: Összenyomó Módszer

 

1. Hagyd abba az ingerlést.

2. Néhány másodpercig nyomd a pénisz csúcsát.

3. Várj még 30 másodpercig mielőtt újrakezdenéd.

A Perineum Fogás megtanítja, hogyan tartsd vissza az ejakulációt a magömlés meggátolásával.

 

Az Ejakuláció elkerülése: Perineum Fogás

 

1.      Amikor már majdnem elélvezel, húzd össze a PC izmaidat és gyakorolj nyomást a perineumra (a végbél felett és a herék közt levő pont) a három leghosszabb ujjaddal.

2.      Ez meggátolja a magömlést és ejakuláció nélküli orgazmust élhetsz át.

3.      Miután viszatartottad az ejakulációt, gyengéden masszírozd a perineumot három ujjaddal, hogy megnyugtasd.

 

Az Ejakuláció elkerülése: PC izom összehúzás

 

A férfi Kegel gyakorlatok rendszeres végzése fokozatosan erősíti a PC izmokat. Pár hetes rendszeres gyakorlás után elég erősek lehetnek ahhoz, hogy puszta megfeszítésükkel megakadályozd az ondó kilövellését.

 

Az előbb leírt Kegel gyakorlatokat végezd rendszeresen, legalább napi 3x 5-10 percet szánj rájuk (bárhol végezhetők, akár munkahelyen, akár tv-zés közben, buszon, autóban utazva, evés közben stb.). Idővel elkezdheted gyakorolni a magömlés megakadályozását. Ehhez a csúcsra érve, a kilövellő reflex előtt szorítsd meg a PC izmaid, ahogy csak tudod. Többször ismételd meg, majd pár alkalom után engedd, hogy elkezdődjön a kilövellő reflex (előtte pihenj egy percet, hogy a PC izmok is ellazuljanak). Amikor éreznéd a kilövellést, szorítsd össze a PC izmaid, ahogy csak tudod. Ha elég erősek, elzárják a sperma útját és megakadályozzák a sperma kijuttatását.

 

Eleinte kellemetlen lehet és nem fog elsőre sikerülni. Két hét intenzív Kegel gyakorlat után elkezdheted gyakorolni orgazmus közben is. Amint a PC izmaid elérték a megfelelő erőt és kitartást, némi gyakorlással képes leszel kontrollálni, hogy az orgazmusnál erős összeszorítással megakadályozd az ondó kilövellését.

 

Minél többet gyakorlod, annál sűrűbben fogsz orgazmust elérni úgy, hogy rövid időn belül újra orgazmusod legyen, miközben a péniszed erekciója megmarad.

 

Az ötödik-hatodik orgazmus után a spermád kiengedheted, ekkor hatalmas erővel és sugárral fogsz kilövellni.

 

1-3 hónapot igényel a teljes folyamat megtanulása. Önmagában a többszöri orgazmus elsajátításával hatalmasat fejlődtél szexualitásod terén.

 

 

Szexuális Energia Fokozása az Ágyban

 

Megtanulhatod azt is, hogyan kell megállítani az ejakulációt, felhasználni a herékben képződött szexuális energiát, és szétosztani az egészet a testedben. Csináld a Szexuális Energiafokozó Gyakorlatot amint felizgulsz szex közben. A szexuális energiát a herékből nyered, miközben az a gerinceden keresztül eljut az agyadig, ahol megnöveli a tesztoszteron szintedet és szexuálisan feltölti az elmédet és tested.

 

Ha úgy érzed, hogy ejakulálni fogsz, összpontosíts, hogy a szexuális energiát elvond a heréktől, feljebb, a testedbe árasztva. Minden egyes csúcspont előtt, az orgazmus által előidézett eksztázis sokkal erősebb lesz, és egyre feljebb visz a gyönyör birodalmában.

 

 Szexuális Energiafokozó Gyakorlat az Ágyban

 

1. Miközben szeretkezel, lélegezz és gyengéden húzd felfelé a végbélnyílás, a perineum és a herék körüli izmokat.

 

2. Képzeld el azt az érzést, ahogy a szexuális energiát a herékből eljutattod a perineumon keresztül, át a végbélnyíláson és a farokcsonton, a gerinceden felfelé, a koponyád alsó részébe, majd a fejed felső részére.

 

3. Engedd, hogy az energia áramoljon a fejedben, miközben tovább lélegzel, és még több szexuális energiát szívsz a herékből a gerinceden keresztül a fejedbe.

 

4. Minden egyes lélegzetvétellel még több szexuális energiát juttass a fejedbe, mindaddig, míg úgy érzed, hogy nem fogsz ejakulálni.

 

5. Folytasd a szeretkezést. Ismételd meg ezt a gyakorlatod, mikor úgy érzed, ismét közel kerülsz az ejakulációhoz.

 

A nőt le fogod nyűgözni az újonnan megtalált erővel, lendülettel és állóképességgel. Ősi módon erőteljesen vonzódni fog a te látszólagos végtelen tesztoszteron forrásodhoz.

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 


PC izomfelhúzások

 

A PC izom jelentőségét Nyugaton az 1940-es években fedezte fel egy nőgyógyász, Arnold Kegel. Ö dolgozta ki a híres Kegel­-gyakorlatokat, amelyek sok terhes nőnek segítettek a hólyag irá­nyításában, és a szülést is könnyítették. A nők azt is felfedezték, hogy ezek a gyakorlatok fokozhatják a nemi vágyat, mélyíthetik az orgazmust, és jó szolgálatot tesznek a többszörös orgazmus kész­ségének elsajátításában. Ennek az izomnak az erősítése – amint azt korábban már említettük – ugyanilyen fontos a férfiak medence­űri egészsége valamint szexuális élvezete szempontjából is.

 

Sokféle PC izomerősítő gyakorlatot tanítottak Nyugaton, a leg­többjük Kegel eredeti módszerének adaptációja. Mindegyik az izom összehúzását, majd ellazítását tanítja, bár az ismétlések száma és a feszítések kitartásának ideje változó. A következő gyakorlat azon a taoista meglátáson alapul, miszerint a test körkörös izmai (köztük a szem, a száj, a gát és a végbél környékiek) kapcsolatban állnak. A szem és a száj körüli izmok megfeszítésével növelhetjük a PC izomfelhúzások erejét.

 

Pc izomfelhúzások

1. Lélegezzünk be, és összpontosítsunk a prosztatára, a gátra és a végbélre.

 

2. Kilégzés közben húzzuk össze a PC izmot a prosztata és a végbél körül, ezzel egyidőben feszítsük meg a szem és a száj körüli iz­mokat is.

 

3. Lélegezzünk be, és lazítsuk el a PC izmot, a szem- és a szájizmo­kat.

 

4. Ismételjük a 2. és 3. lépéseket, feszítsük meg az izmainkat ki­légzés, majd lazítsuk el belégzés közben, kilenc-harminchat al­kalommal.

 

A legkönnyebb ülve gyakorolni ezt, később azonban végezhető álló vagy fekvő helyzetben is.

 

Bár a szem és az ajkak megfeszítése segít a PC izmot megszorí­tani a prosztata és a végbél körül, de a gyakorlat legfontosabb része az, hogy annyiszor feszítsük meg és lazítsuk el a PC izmot, ahány­szor csak tudjuk, ezt pedig gyakorlatilag bárhol végezhetjük - au­tóvezetés, tévénézés, faxküldés vagy egy unalmas értekezlet alatt is. Megfigyelhetjük, hány felhúzást tudunk végrehajtani, avagy ki tudunk-e tartani egyet, míg a közlekedési lámpa zöldre vált.

 

Próbáljuk meg gyakorolni ezt legalább naponta kétszer-három­szor - de lehet többször is, ha megtehetjük. Izmaink sajoghatnak, csakúgy, mint a fekvőtámaszok vagy súlyzózás után. Ne hajszoljuk magunkat túlságosan-fokozatosan emeljük a gyakorlások és az is­métlések számát. Az egyenletes, kitartó gyakorlás fontosabb, mint a mennyiség. A napi gyakorlásra úgy szoktathatjuk rá magunkat, ha összekapcsoljuk a mindennapos teendőinkkel, például a felkelés­sel, tisztálkodással vagy a lefekvéssel.

 

A The G Spot szerzői szerint egy férfi egészséges PC izma se­gítségével könnyedén tud emelgetni egy törölközőt a merev péni­szén. (A haladó szintű taoista gyakorlatokban súlyzókkal is erősít­hetjük a medencei izmokat.) Mostanra érjük be a törölköző emel­getésével, de ha lehet, ezzel se lépjünk fel a nyilvánosság előtt. Mint ahogy a The G Spot szerzői helyesen rámutatnak: „a teljesítmény utáni hajsza a férfi erekciójának ősellensége".

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 


Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás

A következő feladat szexuális érzékenységünk fejlesztése. Az ilyen irányú éberség kialakításának legkönnyebb módja az egyéni öröm­szerzés, az önkielégítés. Sajnálatos, hogy a legtöbb nyugati nem olyan légkörben nőtt fel, ahol a szexet és a szexuális energiát az át­fogó egészség természetes és szerves részének ismerik el. Az első alkalommal, hogy ismerkedni kezdtek volna „bizalmas testrésze­ikkel", a szülők burkoltan, netán kevésbé burkoltan értésükre ad­ták, hogy tartsák a kezüket a takaró felett illetve a nadrágon kívül. Bár ez valószínűleg nem tartotta vissza őket a háló- vagy fürdőszo­ba bezárt ajtaja mögötti „felfedező expedíciók"-tól, az önkielégí­tés miatt meglehetős adag szégyen és bűntudat alakulhatott ki ben­nük. Nem is kevesekben.

 

A kereszténység szexszel kapcsolatos ambivalenciája, különö­sen a gyermeknemzést nem célzó szexuális együttlétre vonatkozó hittételek máig hatnak a nyugati társadalomra és nemiségre. Pél­dául 1994-ben Dr. Joycelyn Elders, az Egyesült Államok tiszti-főorvosa kénytelen volt visszavonni a nyilvánosság előtt tett kijelen­tését, miszerint az önkielégítés „az emberi nemiség része". Ezért érdemes talán megemlíteni, hogy a maszturbálás – amit egy idő­ben onánia néven emlegettek – keresztényi tiltása a bibliai Onan történetének téves értelmezésén alapul. Onant azért büntették meg, mert megtagadta elhalt testvére feleségének megtermékenyí­tését, amit akkor szokás szerint meg kellett volna tennie. „Bűné­nek" semmi köze az önkielégítéshez.

 

Játék önmagunkkal

A taoista szexuális praxis az orvoslás, nem pedig az erkölcstan egyik ágaként alakult ki.~ Ezért az emberi szexuális tevékenység semmi­lyen formáját nem tiltja, csak megpróbálja megtanítani az embe­reket arra, hogyan maradjanak egészségesek, ha már foglalkoznak vele. A taoista mesterek az önkielégítést, amit egyéni gyakorlás­nak vagy nemi szervi gyakorlatoknak neveztek, a magömlés-szabályozás kifejlesztéséhez és a szexuális energia keringetéséhez nélkü­lözhetetlen módszernek tekintették. Az így nyert energiával ugyanis megőrizhető a test fiatalossága. (Megjegyzendő, hogy az egyéni gya­korlásnak, amire egyéni örömszerzésként is fogunk utalni, nem ré­sze a magömlés.)

 

A taoista tanítások szerint a játék a tanulás egyik legjobb mód­ja, és a „játék önmagunkkal" tehát kitűnő módszer nemi szerveink és szexuális energiánk erősítésére. Sokan aggódnak amiatt, hogy „túl sokat" maszturbálnak, de a taoisták tudják, hogy ilyen dolog nem létezik - legalábbis azoknak, akik megtanulják a magömlés szabá­lyozását. A túl sok magömlés a gond: elvonja a férfi erejét, ám ez ugyanúgy megtörténhet közösülés, mint önkielégítés alkalmával.

 

Kinsey kutatásai szerint csaknem minden fiú – és a legtöbb férfi – maszturbál, és ezt az újabb felmérések is megerősítik 3 Ez a gyer­mek természetes szexualitásának része, a tiltása, az emiatti meg­szégyenítés szexuális tolvajt csinál a fiúkból, arra kényszeríti őket, hogy lopják az élvezetet. Könnyen lehetséges, hogy sok férfi korai magömlésének oka, hogy serdülőkorukban megpróbáltak azelőtt „végezni", mielőtt „lebuknak". Dr. Wardell Pomeroy, a Boys and Sex (Fiúk és a szex) című könyvében kifejti, hogy mivel szinte min­den fiú maszturbál, inkább arra kéne megtanítani őket, hogy el­nyújtsák, így mikor aktív nemi életet kezdenek, hosszabb ideig tart­hasson a szeretkezésük.

A taoisták ezt azzal egészítenék ki, hogy tanuljanak meg mag­ömlés nélkül örömet szerezni maguknak. A fiatal fiúk és a tizen­évesek, akik túl sűrűn engedik ki a magjukat, megfigyelhetik, hogy más tevékenységre jelentősen csökken az energiájuk és a hajlandó­ságuk. A jelen könyv egyik szerzője, Mantak Chia, Thaiföldön ne­velkedett. Egy olyan fiú mellett ült az iskolában, aki négyszer is­mételte a negyedik általánost. A fiú négyszer-ötször maszturbált minden nap az iskolában, és a magját egy üvegbe gyűjtötte. Ez nyil­vánvalóan szélsőséges eset, de a taoista tanítások szerint tanulmá­nyi kudarca teljesen érthető. Szó szerint kimerítette, mind saját ma­gát, mind az agyát. A „kiszívja a velőd" kifejezés igen találóan írja le az ismételt magömlések utáni kábult letargiát.

 

Sok házas vagy párkapcsolatban élő férfi (és nő) a kapcsolata alatt is folytatja az önkielégítést. 1972-ben az Amerikai Orvosi Szövetség arról értesítette az orvosokat a Human Sexuality (Emberi szexualitás) című könyvben, hogy „a férfiak és nők valamennyi kor­osztálya maszturbál,gyakran a házastársi együttlét kiegészítéseképpen, a nők pedig általában egyre gyakrabban végeznek önkielégí­tést, ahogy idősödnek". (Becslések szerint a házas férfiak – és nők – kb. 70 százaléka szerez magának örömet így.') Az önkielégítés nem

veszi át a partnerrel élt nemi élet helyét, de értékes kiegészítője­ként szolgálhat. A Chicagoi Egyetem által támogatott egyik újabb z szexuális felmérés megállapította, hogy a (partnerrel) rendszeres nemi életet élők valójában többször végeznek önkielégítést, mint azok, akiknek nincs partnerük.

 

Az önkielégítés segíthet a felgyülemlett feszültségek levezeté­sében, ha inkább szexuális megkönnyebbülésre, mint meghittség­re vágyunk. Továbbá akkor is, ha a partner fáradt, nem ér rá, vagy kisebb a szexuális étvágya. (Ha partnere szexuális vágyai általános­ságban véve is mérsékeltebbek, ajánlja figyelmébe a 6. fejezetet, majd mindketten olvassák el a 9. fejezet „Nemi életünk szakaszai" című részét.) Ha bármilyen okból úgy érzi, nem képes (vagy haj­landó) egyedül örömet szerezni magának, partnere segítségével is multiorgazmusossá válhat. Legfeljebb valamivel több időbe telik, ennyi az egész. Ugyanúgy végezheti a már megtanult gyakorlato­kat, a hasi légzést, a száz légzést, az áramlás megállítását és a PC izomfelhúzásokat.

 

Az önkielégítésre nemigen tanítottak bennünket. Az Elders tiszti-főorvos bejelentését követő felháborodást tekintve, amikor azt indítványozta, hogy az „önkielégítést valószínűleg tanítani kellene", a közeljövőben aligha kerül be az önéletrajzokba efféle tanfolyam. A legtöbbünk sietve, egymaga tanulja meg az önkielégítést, vagy más, hasonlóan tapasztalatlan fiúktól. Ezen feltételek egyike sem kedvez a valódi érzékenység - vagy különösebb jártasság - kifejlő­déséhez, ezért adnánk néhány javaslatot.

 

 

ÉLJÜK ÁT SAJÁT ÖRÖMÜNKET. Ha pornográf vagy erotikus lát­ni – vagy olvasnivalóval izgatjuk fel magunkat, próbáljuk meg – már izgalmi állapotban - átterelni a figyelmünket a testi érzeteinkre. A pornográfia, bár gyarapíthatja a szexuális energiát, ugyanakkor eltereli a figyelmet, így megnehezítheti az összpontosítást saját érzeteinkre, mialatt közeledünk az orgazmus felé. Sok férfi a pornog­ráfiával tanulja meg az önkielégítést, és bár nem feladatunk, hogy itt vitassuk meg az Alkotmány első pontjának módosításai vagy a szexipar mellett és ellen szóló érveket, fontos belátnunk, hogy a pornográfia akkor sikeres, ha elvonja a figyelmünket önmagunkról. Ebben a gyakorlásban befelé vezet az út, a saját örömünket kell meg­tapasztalnunk, és nem valaki más elgondolásait az örömről.

 

INGERELJÜK A TELJES HÍMVESSZŐT. Fontos, hogy megpróbál­juk a teljes hímvesszőt ingerelni. A legtöbb férfi, főként a péniszé­nek felső részére, a leginkább erogén területre összpontosít. A kí­nai gyógyászat szerint azonban a hímvessző egyes részei a test kü­lönböző tájainak felelnek meg (7. ábra). Egy-egy testrész túlinger­lésének elkerülése érdekében próbáljuk meg a teljes hímvesszőt dörzsölni, a szárát éppúgy, mint a felső részét.

 

ÉRINTSÜK MEG A HERÉKET. Amennyiben a herezacskó simo­gatása nem része a „szokásos" módszerünknek, nem árthat kipró­bálni. A herék különösen érzékenyek lehetnek a gyengéd érintés­re, bár néhány férfi élvezi az enyhébb húzásokat is. A herék simo­gatása fokozza a tesztoszteron-termelést, amely mind a potenciát, mind a spermaszámot, mind pedig az általános egészségi állapotot javítja. A következő szakaszban ismertetjük a herezacskóprést, amely segíthet kés­leltetni a magömlést, de most csak örömszerzés céljából tanuljuk meg megérinteni a heréket.

 

DERÍTSÜK FEL A MILLIÓ DOLLÁROS PONTOT. Önkielégítés közben derítsük fel a gát környékét és a Millió Dolláros pontot (a vég­bélnyílás előtt). Ennek a pontnak a megnyomása magömlés előtt segíthet leállítani az ejakulációs reflexet, de most ezt is csak az öröm kedvéért fedezzük fel. Ennek a pontnak a nyomása több vért pré­sel a hímvesszőbe, ami élvezetes lüktetésre készteti. Az itt alkal­mazott erőteljes, ritmikus nyomások az összehúzódásos fázisbeli or­gazmussal járó prosztata-összehúzódásokat is imitálják.

 

A Millió Dolláros pont merevedés után, erős izgalmi állapot­ban ingerelhető a legjobban, mivel a test elölről hátrafelé jön izga­lomba. Ha nem érzünk semmit, netán kellemetlenséget, hagyjuk abba, és várjuk meg, amíg izgalmi állapotunk fokozódik. Ha az Ol­vasó nem lelkesedik e pont szexuális ingerléséért, visszatérhet a hímvessző és a here izgatásához.

 

NE SIESSÜNK. Fontos, hogy hagyjunk elég időt arra, hogy él­vezzük és megtanuljuk a magömlés késleltetését. „Több, mint ezer eset tanulmányozása után - szól Hartman és Fithian jelentése – ­megállapítottuk, hogy ha a férfi képes tizenöt-húsz percig kitarta­ni az önkielégítés során, úgy a szeretkezést addig nyújthatja el, amíg kívánja. Ez az időtartam (tizenöt-húsz perc) látszik kritikusnak. Ha túljutott rajta, megvan az irányítás. Ilyen egyszerű."

Ez hosszú időnek tűnhet, különösen, ha hozzászoktunk a két­három perces durranásos vágtákhoz. Egy multiorgazmusos férfi így magyarázza a különbséget: „Amikor régebben magamhoz nyúltam, három-öt perc alatt végeztem, pusztán a feszültség vagy az unalom elűzése, meg ilyesmi miatt. Az egyéni gyakorlás más. Megpróbá­lok addig játszani magammal, amíg csak lehet, anélkül, hogy elmen­nék. Némi gyakorlással akár húsz percig is sikerül. Amint multi­orgazmusossá válunk, többször is a csúcsra juthatunk e tizenöt-húsz perc alatt (magömlés nélkül), és keringetni tudjuk ezt a fiatalító, gyógyító energiát az egész testünkben. Ahogy azt egy másik multiorgazmusos férfi írta az egyéni gyakorlásról: „Valahol a masz­turbálás és a meditáció között található."

 

A legutolsó dolog, amit akarunk, hogy az önkielégítés gépiessé vagy nyomasztó teherré váljon, és csakúgy, mint a szeretkezésnél, nincs rá előírt vagy megfelelő idő, sem kötelező orgazmusszám. Mindkettő a helyzeten múlik, a rendelkezésre álló időn és az izgal­mi állapot szintjén. Ha unalmasnak érezzük, kérdezzük meg ma­gunkat, mi az unalom oka. Visszaesünk valamilyen régi szokásmin­tába? Már csak gépiesen simogatjuk magunkat? Túlságosan a nemi szervekre összpontosítunk? Elkalandozik a figyelmünk? Ha nem tu­dunk koncentrálni, próbáljuk ki a következő fejezetben leírt légző­gyakorlatot, ami helyreállítja a kapcsolatot a testünkkel.

 

Testünk érzékenységének fokozását, önmagunk kényeztetését általában nem tekintjük túlságosan férfiasnak, holott az öröm leg­alább annyira férfias, mint a fájdalom – csak sokkal szórakoztatóbb. Segíthet, ha a gyakorlást forró fürdővel kezdjük (esetleg egy kis csil­lapító hatású szezám- vagy olívaolajjal), ráadásként egy kis masszázzsal. Hangulatvilágítás vagy egy égő gyertya könnyítheti az összpontosítást. Leülhetünk egy tükör elé is (gyertyával vagy anél­kül), és megfigyelhetjük, milyen a testünk. Próbáljuk felderíteni érzékenységét. Érintsük meg és érzékeljük kezünket és karunkat, a lábfejünket (ha elérjük), a lábunk szárát, combunkat. Érintsük meg a mellkasunkat, sőt a mellbimbónkat is. Játék közben próbál­juk megmasszírozni a combunkat és a hasunkat, mielőtt a nemi szer­veinkre vetnénk magunkat.

 

ÁPOLJUK A SZERETETET. Bár a legtöbb férfi végez önkielégí­tést (bűntudattal vagy anélkül), csak nagyon kevés képes szeretet­teljesen csinálni, azaz a szeretetet ápolni – szeretkezni önmagával. Az önszeretetet ápolása elengedhetetlenül fontos, hogy magunk is szeretetteljes partnerek lehessünk. A szexuális energia csupán fel­erősíti a testünkben lévő – akár pozitív, akár negatív – energiát. Ha szeretünk, nemi vágyaink a szeretetet nagyítják fel. Ha gyűlölünk, akkor a gyűlöletet. Nagyon fontos, hogy megértsük, mi módon erő­síti fel a szexuális energia az érzelmeinket, mind a szóló, mind a páros gyakorlás során. Ha a szexuális energia szeretetet, gyengéd­séget táplál, megkönnyíti a magömlés visszatartását - ez ugyanis sokkal nehezebb, amikor gyűlöletet vagy türelmetlenséget érzünk.

 

 

A taoista szexuális praxisban a nemi szervek nem választhatók el a szívtől, mert a szexuális energia az egész testben kering. Amint egy multiorgazmusos férfi megjegyezte: „Szerettem volna a szexet és az érzelmeket elkülöníteni, de a taoista szex gyakorlásával a ne­mi szerveim és a szívem közti összeköttetés egyre jobban megerő­södött, és valódi, mély szeretet ébredt bennem a partnerem, sőt a többi ember iránt is."

 

A taoisták egy egyszerű gyakorlattal kapcsolják össze a szívet és a nemi szerveket (a szexet és a szeretetet). Próbálja ki, ha inger­lékeny, frusztrált vagy elkalandozik a figyelme, mikor szexuális te­vékenységbe kezdene, akár egyedül, akár a párjával. Tegye a jobb kezét az ágyékára, a balt pedig a szívére, így a szeretet és a szexuá­lis energia kapcsolatba kerülnek. Ha gyakran mérges, gyűlölködő, esetleg más negatív érzelmet táplál, át kell alakítania azokat, mie­lőtt a szexuális energiájának művelésébe kezd. Az egyik szerző, Mantak Chia, A stressz életerővé alakításának taoista módszerei című könyvében leírt belső mosoly és hat gyógyító hang gyakorlat segíthet – csakúgy, mint a pszichológiai tanácsadás.

 

Az önszeretet – amely teljes mértékben különbözik az egoiz­mustól vagy a nárcizmustól – az alapja bármilyen egyéni vagy pá­ros gyakorlásnak. A The G Spot szerzői figyelmeztetik olvasóikat, hogy nem a szeretetről írtak könyvet. A mi könyvünk sem arról szól - elsődleges témája a szex. Ám a taoisták tudják, hogy ha egészségesek akarunk maradni, sohasem tudjuk igazán szétválasz­tani a kettőt.

 

Most próbálkozzunk meg egy ön-örömszerző gyakorlattal, amely segít kiszélesíteni érzéki fókuszunkat, és az örömöt kiterjeszteni az egész testre. A következő szakaszban igényesebb gyakorlatokkal fo­gunk megismerkedni, melyekkel szabályozható az izgalmi állapot, és segítenek a multiorgazmusosság felé. Ugyanakkor azon alapul­nak, hogy igen mélyen tisztában legyünk saját örömünkkel, tehát kezdjük az ön-örömszerzéssel.

 

Ön-örömszerzés

1. Először nedvesítsük be a hímvesszőnket. A kenőanyag fokozza az érzeteket. Az olaj általában jobb, mint a testápoló, ami hama­rabb felszárad.

 

2. Szerezzünk örömet magunknak, ahogy jólesik, közben ne feled­jük a teljes hímvesszőt, a herezacskót és a gátat (vele együtt a Millió Dolláros pontot) masszírozni, ingerelni.

 

3. Próbáljuk megfigyelni, érzékelni, tudatosítani fokozódó izgalmi állapotunk szakaszait: vegyük észre a bizsergést a hímvessző tö­vében, a merevedés fázisait, gyorsuló pulzusunkat.

 

4. Amikor a magömlés közelébe érünk, álljunk meg, és lazítsunk. Próbáljuk megfigyelni a PC izom és a végbél kontrakcióit, amely együtt jár az összehúzódásos fázisbeli orgazmussal, bár ne le­pődjünk meg, ha némi időbe telik, míg erre magömlés nélkül is képesekké válunk. Megpróbálhatjuk összehúzni a PC izmot a prosztata körül, ha elkezd remegni, és attól tartunk, hogy át­esünk a szakadék szélén.

 

5. Miután visszanyertük az irányítást, kezdhetjük újra annyiszor, ahányszor akarjuk, és folytassuk, amíg tetszik.

 

Ha már képesek vagyunk magömlés nélkül átélni az önkéntelen PC kontrakciókat, rá is léptünk a multiorgazmusos férfivá vá­lás felé vezető útra. Mi több, ha már volt két ilyen miniorgaz­musunk, azok is lettünk! Eleinte talán nem égrengetők, de végül az egész testünkre kiterjednek majd. Most elégedjünk meg ezek­kel a borzongató minikkel. Az egyik multiorgazmusos férfi így ír tapasztalatairól: „Amikor a magömlés küszöbére érek, megállok, la­zítok és lélegzem. Olyasmi, mintha hagynám magam magömlés nél­küli orgazmusba csúszni vagy zuhanni. Néha élvezetes remegésnek érződik a prosztatámban. Máskor kiterjed a nemi szerveimre, és leg­alább olyan heves – ha nem hevesebb –, mint a magömléses orgaz­mus. A feleségem gyakran nem is tudja megkülönböztetni, volt-e magömlésem, vagy sem, amíg el nem mondom neki."

 

Ha még nem kezdte érezni az összehúzódásos fázisbeli orgaz­must, továbbá, ha a medencében érezhető nyomás kellemetlen, megpróbálkozhat a fejezet későbbi részében leírt medencetáji masszázs gyakorlattal. Esetleg engedje ki a magját. A szexuális ener­gia elvezetése a medencéből, és a medencetáj masszírozása segít enyhíteni a nyomást, amit kezdetben minden férfi érez. Ugyanúgy, ha véletlenül átesünk a magömlésbe, ne nehezteljünk magunkra emiatt. Éppen csak kezdjük megtanulni a gyakorlatot, és irányítást szerezni az izgalmi görbénk felett.

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 


A magömlés szabályozásának elsajátítása

Most, hogy elkezdtük tanulni a légzés, valamint a nemi izmok sza­bályozását, itt az ideje, hogy megismerkedjünk néhány különleges technikával, amely segít visszafogni a magömlést, amikor heves iz­galmi állapotban vagyunk. Minél többet gyakoroljuk az eddig meg­tanult gyakorlatokat, annál könnyebbek lesznek a fejezet végén ta­lálhatók, és annál könnyebb megállnunk, mielőtt átlendülnénk a „szakadék" szélén.

 

Megállás

Az első és legfontosabb, hogy mindvégig legyünk tisztában izgalmi állapotunkkal, és álljunk meg néhány húzással (vagy lökéssel, ha part­nerrel gyakorolunk) azelőtt, mielőtt a magömlést nem tudnánk el­kerülni. Sok szexológus ezt stop-start technikának nevezi, pedig csu­pán némi józanész. Inkább túl korán álljunk meg, mint túl későn. Eleinte valószínűleg tíz-húsz másodpercre is le kell majd állnunk az ingerléssel ahhoz, hogy csillapodjon a magömlési késztetés.

 

Légzés

A korábban leírt mély légzés rendkívül fontos az izgalmi állapot sza­bályozásához és a magömlés késleltetéséhez, amikor heves izgalmi állapotban vagyunk. Az egyik különösen hatásosnak bizonyult mód­szer, hogy vegyünk egy nagy levegőt, és tartsuk vissza néhány má­sodpercig, amíg a sürgetés alábbhagy. Néhány multiorgazmusos férfi ellenben gyorsítja a légzését a magömlés késleltetése érdekében. (Ezt a gyors, felületes légzést fújtató légzésnek nevezik a jógaha­gyományban.) A mély, lassú légvétel segít a szexuális energiát irá­nyítani, míg a gyors szétszórni. Kísérletezzünk, és figyeljük meg, mi válik be nálunk.

 

A pc izom összehúzása

Mint már korábban említettük, a PC izom körülveszi a prosztatát, amelyen keresztül az ondófolyadék áthalad az orgazmus kilövellé­si (expulziós) szakaszában. Ha megtanuljuk összeszorítani a prosz­tatát az összehúzódásos orgazmus során (amikor önkéntelenül összehúzódik), akkor könnyebben elkerülhetjük a következő, ki­lövelléses szakaszba lépést. (A kontrakciós és expulziós fázis kö­zött található az elhíresült „szakadék" széle.) Az egyik multiorgaz­musos férfi a következőképpen ír tapasztalatairól: „Egyszerűen a PC izmot a megfelelő időpontban megfeszítve tartom vissza a mag­ömlést. Kellett hozzá némi idő, hogy begyakoroljam, de az ered­mény bőségesen kárpótol az erőfeszítésekért."

 

A hímvessző szorítása

Sok szexológus ajánlja a hímvessző megszorítását – ezt a módszert eredetileg a „korai" magömlésben szenvedő férfiaknak találták ki.

 

Nagyon egyszerű. Az egyik kezünk mutató- és középső ujjával alul­ról, a hüvelykkel felülről szorítsuk meg a hímvesszőt (8a. ábra). Van, akinél a kerékpárkormány-fogásban alkalmazott szorítás (hüvelykujj elöl vagy lent) enyhíti az izgalmi állapotot (8b. ábra). Bár ezek ha­tékonyak lehetnek egyéni gyakorláskor, elég furán hatnak közösü­lés közben, hiszen végrehajtásukhoz ki kell húzni a hímvesszőt a hü­velyből. Felkészülésképpen megpróbálhatjuk pusztán gondolati úton megfeszíteni a pénisz végét. Végül képesek leszünk megfe­szíteni úgy, hogy csak rágondolunk, és elkerülhetjük az esetlen ma­tatást. Egy másik jó módszer a hímvessző tövénél alkalmazott szo­rítás (ne feledjünk gondolatban is szorítani). Ez segít, hogy kézben tartsuk az izgalmi állapotunkat, emellett kiterjeszti és erősíti a me­revedést (8c. ábra).

 

8. ábra: A magömlés késleltetése elszorítással

 


A millió dolláros pont megnyomása

Az egyik legősibb taoista módszer a Millió Dolláros pont megnyo­mása a PC izom összehúzása közben. Ez segít késleltetni a magöm­lést mind a figyelemösszpontosítás, mind az ejakulációs reflex meg­szakítása révén. Egyszerű és hatékony. Először keressük meg a Mil­lió Dolláros pontot, amely közvetlenül a végbél előtt található (2. ábra). Ha a megfelelő pontot megnyomjuk, egy kis bemélyedést találunk. Az ujjunkat az első ujjperc hosszával azonos mélységben nyomjuk be. Az egyik multiorgazmusos férfi beszámolója szerint: „A Millió Dolláros pont megnyomása bizonyos ideig kicsivel csökkenti az erekcióm, de a magömlés veszélyét sokkal nagyobb mér­tékben." Később közösülés közben a hímvessző kihúzása nélkül is tudjuk majd alkalmazni ezt a módszert.

­

Az orgazmus és a magömlés elválasztása

1. Kezdjünk a hímvessző nedvesítésével, mint az ön-örömszerzés gyakorlatban.

 

2. Mielőtt a nemi szervekre összpontosítanánk, ne felejtsük el meg­érinteni és megmasszírozgatni a többi testrészt, különösen a ha­sat, a combot és a mellbimbókat.

 

3. Folytassuk az ön-örömszerzést, ahogy nekünk tetszik, ne feled­jük, simogassuk az egész hímvesszőt, a herezacskót és a gátat.

 

4. Alaposan figyeljük meg, hogyan fokozódik izgalmi állapotunk. Újra próbáljuk megfigyelni az egyes szinteket: a bizsergést a hím­vessző tövében, a merevedés szakaszait, légzésünk változásait és pulzusunk emelkedését.

 

5. Ahogy közeledünk a szakadék széléhez, álljunk meg, lélegezzünk, és finoman húzzuk össze a PC izmot a prosztata körül. Emellett a Millió Dolláros pont megnyomásával, herezacskópréssel, a hím­vessző szorításával (fizikai vagy gondolati úton) is késleltethetjük a magömlést. Kísérletezzünk, és figyeljük meg, nálunk melyik a leghatékonyabb ezek közül. A legfontosabb azonban, hogy fi­gyeljünk izgalmi állapotunkra, ezáltal időben megállhassunk ­legalább néhány húzással a szakadék előtt.

 

6. Ha úgy érezzük, hogy a szexuális energiánk túl heves, nehezen szabályozható, gondolati úton próbáljuk meg felvezetni a gerinc mentén, ezt segíthetjük a PC izom többszöri váltott megfeszíté­sével és ellazításával. Ha még mindig túl felajzottnak, irányítha­tatlannak érezzük magunkat, álljunk meg tíz-húsz másodpercre, és összpontosítsunk a mély légzésre.

 

7. Próbáljuk megfigyelni a PC izom és a végbél kontrakcióit az össze­húzódásos fázisbeli orgazmus során.

 

8. Miután többször eljutottunk a csúcsra magömlés nélkül, álljunk meg. Ezután csendes nyugalom és frissesség tölt el. Próbáljuk megfigyelni, észlelni a testünkben keringő szexuális energiát, ami pezsgés-, viszketés- vagy bizsergésszerű érzéssel járhat.

 

Herezacskóprés

Mivel a heréknek a testhez közel kell húzódniuk ahhoz, hogy az ivar­sejteket kilökjék, elhúzásuk a testtől késleltetheti a magömlést. Fog­juk körbe a herezacskót felül a hüvelyk- és mutatóujjunkkal (9. áb­ra). Ezután határozottan húzzuk a heréket lefelé.

9. ábra: Herezacskóprés

A szexualis energia elvezetése

A magömlés elkerülésének van egy, a mechanikus módszereknél ki­finomultabb módja, ez tulajdonképpen a magömlés elkerülésének titka: az ti., hogy megtanuljuk elvezetni a szexuális energiát a nemi szervektől felfelé, a gerinc mentén a test többi részébe. Ha ez az ener­gia tovább gyülemlik az ágyékban, végül túl nagyra nő ahhoz, hogy irányítsuk, és a lehet8 legrövidebb úton - a hímvesszőn keresztül ­távozik. Ha viszont elvezetjük a szexuális energiát, sokkal könnyeb­ben elkerülhetjük a magömlést. Mint azt az előző fejezetben meg­tárgyaltuk, ugyancsak ez a titka az egész testre kiterjedő orgazmus­nak.

 

Az egyik multiorgazmusos férfi így ír képességéről, a magömlés nélküli orgazmusról: „Jó né­hány dolgot művelek.

 

1) A változatosság – úgy tűnik – segít, hogy nem csinálom újra és újra ugyanazt. Változtatom a lökések mély­ségét szeretkezés közben, vagy különféle fogásokat alkalmazok, ha egyedül gyakorolok.

 

2) Lassítok, amikor a szakadék széle közelít.

 

3) Mély légzőgyakorlatok. Majd a

 

4) a chi elvezetése felfelé a ge­rinc mentén a Mikrokozmikus Pályára."

 

Bármilyen módszerrel is hevítjük fel vagy hűtjük le magunkat, a gyakorlat legfontosabb részei a légzés, a PC izom megfeszítése, továb­bá megtanulni a „belelazulást" a magömlés nélküli orgazmusba.

 

Ezekkel a technikákkal az orgazmusélmény intenzitása és időtartama szinte határtalanul fokozható, melynek során egybefüggő multiorgazmusos állapot alakul ki.

 


Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 


További hasznos megoldások:

 

1. CasanovaTitkok – tanulj meg úgy nőt elcsábítani, hogy bárhol bármikor jó eséllyel, lazán ágyadba vidd azt, akit épp megkívánsz. Jobb mint a hipnózis…

további infók, weboldal - www.casanovatitkok.com >>

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net

2. Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető – ha te szeretnél a világ legjobb szeretője lenni, neked találták ki ezt a megoldást. Ha azt szeretnéd, hogy a nőd örjöngve sikítson a gyönyörtől, miközben önkívületben rángatózik az orgazmustól - amelyet csak te tudsz megadni neki, akkor olvass tovább.

 

további infók –
http://www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net 

3. Szexuális Felizgatás – Tanuld meg azt a beszédstílust - fedezd fel az NLP azon piszkos trükkjeit - mellyel tudtán kívül felizgathatsz egy nőt és ezáltal könnyen beférkőzhetsz a bugyijába..


további infók - www.szexualisfeligatas.com >>

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net

 

 

 

 

 

4. Pénisz Titkok – Nagyobb péniszt szeretnél? Tudtad hogy otthoni torna és nyújtógyakorlatokkal 3-8 cm-ig is megnövelheted péniszed?


további infók - www.penisz-titkok.hu >>

 

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net

 

 

 

 

 

5. CasanovaVideók 3 DVD – A CasanovaTitkok nőcsábító mesterfogásai DVD változatban.

további infók - www.casanovavideok.com>>

 

 

 

 

 

Személyreszabott infók, tartalom: Egyenlőre nem publikus, de ha írsz, elárulom a részleteket.

 

 

A casanovavideókkal kapcsolatban a victor@casanovatitkok.com emailcímen várom a további kérdéseid.

 

 

 

6. Puskázási Módszerek Extreme Edition – ha nem szeretsz tanulni, vagy nehéz vizsgád van, akkor 250 puskázási módszer és egyéb memóriatrükkökkel biztosan sikeres jegyeket szerzel.


további infók - www.puskazas.net >>

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net