Szextitkok, tippek

és szextrükkök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbiakat a www.sorozatos-orgazmus.com jóvoltából olvasod.

Ha még többet szeretnél megtudni a szexről és az orgazmusról, itt mindent megtalálsz:

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

1. A nő felkészítése. 3

Környezeti ingerek. 3

Inger: Fények a szobában. 3

Inger: Az ágy. 3

Inger: Tükör 3

Inger: Csábító zene. 3

A nő megvadítása. 3

Az Orgazmusok. 3

Csiklóorgazmus. 3

Hüvelyorgazmus. 3

Társított orgazmus. 3

Mellbimbó orgazmus. 3

Sorozatos orgazmus. 3

Többszörös orgazmus. 3

A Cunnilingus művészete. 3

Cunnilingus: - A csikló illetve a női nemi szerv orális izgatása. 3

“Szeresd vagy edd”. 3

Szag és íz. 3

Incselkedj, hogy felizguljon. 3

A következő: A külső szeméremtest 3

A következő: A csikló. 3

Változatosság az élet sója. 3

Az ABC ingerelés. 3

A Hosszú nyalás ingerelés. 3

A Fagylalt ingerelés. 3

A női ejakuláció titkai 3

A Skene mirigyek. 3

Vizelet vagy Ejakulátum.. 3

Hogyan lehet ejakulációt kiváltani 3

G-pont ingerlés. 3

Melegítsd be. 3

A Hipnózis alapjai 3

A Valóságprogramozás és hipnózis elsajátítása. 3

A nőnek több kell a fizikai ingerkeltéstől 3

Bármi valóra válhat 3

A Valóság Hallucináció. 3

A női józanész elaltatása. 3

Erotikus Masszázsötletek. 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. A nő felkészítése

 

Környezeti ingerek

 

Egy Tökéletes Szerető teljesen kihasználja az ingereket.

 

Ez azt jelenti, hogy a biológiai ösztönünknek szüksége van környezeti ingerre vagy jelre, ami ismét felhívja a figyelmünket magára az ösztönre.

 

Például, ha elfoglalt vagy, lehet, hogy nem is veszed észre milyen éhes vagy mindaddig, még nem érzed meg a hamburger illatát.

 

A szexuális izgalom hasonlóképpen működik a nőknél. Az ingerek segítenek neki felfigyelni a szexuális szükségleteire és vágyaira.

 

Inger: Fények a szobában

 

A jó fény épp oly hatásos lehet, mint egy kedvcsináló gyógyszer. A megfelelő fénnyel még a legegyszerűbb szoba is egy olyan hellyé változik, ahol élvezet szeretkezni.

 

  

 

A nők nem szeretik az erős fényeket. Helyette inkább homályt, közvetett és helyenkénti megvilágítást alkalmazz, ami kihívó hatást eredményez. A rózsaszín égők nem zavarják a szemet és szépítik a bőrt. A piros, narancssárga és sárga fények a tűzre emlékeztetnek. Ha a padlóról felfelé áramlik a fény színes égőkből, hatásos lesz.

 

A nők felizgulnak a kandallóban táncoló lángoktól is. Mindenki szexibbnek és hősiesebbnek néz ki a tűz fényében. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kandallót kell építtetned a szobába. Csak legyen kéznél néhány gyertya.

 

Inger: Az ágy

 

Legtöbb ember egy éjszaka alatt 40-60 alkalommal vált helyzetet. És minél nagyobb az ágy, annál kevésbé valószínű, hogy a nőre fogsz gurulni. A legmegfelelőbb ágynagyság a szeretkezéshez a királyi méret. Ha van pénzed, egy „baldachinos” ágy is jó befektetésnek bizonyul. A sötétebb színek a férfiasságot jelképezik. Legyen rajta sok puha párna és vastag ágytakaró a hatékonyabb környezeti ingerekért.

 

 

 

Az illatos lepedő csábító hatása!

 

Van egy perc szabadidőd? Fújd be a lepedőd jó illatú parfümmel és a nők el lesznek ragadtatva.

 

 

Inger: Tükör

 

Sok nő szereti nézni magát a tükörben szeretkezés közben. Egy tükör segítségével olyan szögből is láthatod magatokat, amit máskülönben nem, és olyan érzést adhat, hogy a saját pornófilmetekben szerepeltek. Az emberek vizuális lények és minél többet látunk, annál szexibb az élmény.

 

Tükörméret: egy borotválkozási kis tükör az ágy mellé téve nem segít! Nem muszáj egész falat beborító tükröket felszereltetni, ajánlatos inkább egy mozdítható fakeretű, nagyobb méretű tükröt beszerezni. Az izzó szexualitás ezáltal hatványozódhat.

 

 

 

Inger: Csábító zene

 

A megfelelő zene a tudatalatti befolyásolásával a megfelelő szexuális hangulatba juttatja a nőt. Megállapították, hogy a lassú, “heartbeat” zene a szívműködés ritmusát lassítja, az izmok elernyednek, a testtartás lazább lesz és a bőr jobban reagál a melegre. A zene segít, hogy a transzhoz hasonló állapotba kerüljünk, hisz a tudatunk hatása alá kerül és a mindennapi zavaró gondokat is feledteti.

 

Ha a nő reagálása nem nyilvánvaló, finoman mégis érezhető lesz. A tudományos tanulmányok mutatják, hogy az emberek visszatérnek azokba az üzletekbe, ahol kellemes zene szól a háttérben, még akkor is ha nincsenek ennek tudatában. Azt is megállapították, hogy a zenehallgatás elősegíti az endorfin hormon felszabadulását, ami segít a fájdalom és feszültség legyőzésében.

 

Tehát, szükséged van a zenére a hálószobában is. A Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus csomagja mellé jár egy kifejezetten erre a célra összeválogatott zenei gyűjtemény!

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

A nő megvadítása

 

Az Orgazmusok

 

A nők orgazmuskészsége sokkal nagyobb mint a férfiaké. A nők többször is elélveznek és még többet akarnak. Egyes nők megtanulták hogyan idézzenek elő hüvelyi orgazmus összehúzódásokat, pusztán a rá való gondolattal is. Egyesek csak sóhajtoznak és remegnek orgazmus közben, míg mások nyögnek és kiáltoznak és dobálják a testüket. Mások teste megmerevedik a szexuális feszültségtől.

 

Azonban, a legtöbb férfi nem tudja, hogy a nőknél többféle orgazmusok léteznek.

 

Csiklóorgazmus

 

A legtöbb nő akkor él át orgazmust a legkönnyebben ha a csiklóját ingerelik. A csiklóorgazmus éles, hirtelen és robbanásszerű. Csak a vagina legkülsőbb részei rándulnak össze, ott összpontosul az érzés. A férfi orgazmussal ellentétben, amit ha már egyszer elindult, semmi nem állíthat meg, a csiklóorgazmust könnyen le lehet állítani félúton, ha alábbhagy az izgatás a csúcspont előtt.

 

 

Hüvelyorgazmus

 

A hüvely orgazmus (gyakran “G-pont orgazmusnak” is nevezik), másmilyen mint a csikló orgazmus. Nem egy helyre összpontosul élesen, hanem mélyebben érződik, tovább tart, sokkal lazítóbb és sok nőnek nagyobb kielégülést ad. Meleg hullámokban terjed szét az egész testében. Itt nem csak a vagina külső részei húzódnak össze, hanem az egész méh, hüvely és medencerész. A csikló-orgazmus megállítható félúton, de a hüvely-orgazmus a csúcsig megy, ha már elkezdődött.

 

Társított orgazmus

 

A társított orgazmus a legjobbat hozza ki az előző kettőből: a vagina külső részeinek és csiklónak összehúzódásai (csiklóorgazmus) és az egész méh, hüvely és medencerész összehúzódásai (hüvelyorgazmus) egyszerre történnek.

 

Mellbimbó orgazmus

 

Egyes nők megtanultak orgazmust átélni már csak a mellek és mellbimbó izgatásával. Ez a fajta orgazmus hasonló a hüvelyihez: teljesebb, feltöltő érzéssel jár és kevésbé éles, mint a csiklóorgazmus.

 

 

Sorozatos orgazmus

 

A legtöbb férfi összekeveri a többszörös orgazmust a sorozatossal. A többszörös orgazmus egymást követő orgazmusok sorozata megszakítás nélküli izgatással. A sorozatos orgazmus viszont több orgazmus, de közöttük szünet van.

 

Minden nő, akinek volt orgazmusa képes sorozatos orgazmust elérni.

 

Többszörös orgazmus

 

A többszörös orgazmus olyan mintha sorozatlövés lenne, egyik rögtön a másik után jön – folyamatos izgatás által.

 

A nők 15-25%-a mondja, hogy képes többszörös orgazmusra. A rekord 134 egy óra alatt! A kutatások azt mutatják, hogy a nők legalább 60%-a képes fizikailag a többszörös orgazmusra.

 

Azonban, nem minden nő élvezi, ha az orgazmus után ismét izgatják. Lehet, hogy a csiklója túl érzékeny az orgazmus után közvetlenül. Ebben az esetben, jobban esik neki a sorozatos orgazmus a többszörös helyett. Ez rendben van így – nem kell kapcsolatnak lennie a szexuális kielégülés és a többszörös orgazmus között.

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

 

A Cunnilingus művészete

 

Cunnilingus: - A csikló illetve a női nemi szerv orális izgatása.

 

A cunnilingust sokféleképpen hívják: orális szex, puncinyalás, szopás, nyelvcsatározás, muff lakmározás, csak hogy néhányat említsünk. De bárhogy is nevezed, a nők többsége szereti. Még ha te vagy a földkerekség legnagyobb vesztese, a nők megvesznek érted, ha a nyelveddel eljuttatod őket az orgazmushoz. A kis fütyit ( nem kell beletörődni: www.penisz-titkok.hu) könnyen helyettesítheted egy kincset érő nyelvvel – és a nő nem fogja hagyni, hogy könnyedén elveszítse azt. Egyes nőknél az orális szex az egyetlen módja, hogy orgazmust éljen át, míg másoknak ez a legszenvedélyesebb módja.

 

Úgy mozgathatod a nyelved, ahogy a péniszedet sosem tudod. Ami még jobb, a nyelved természetesen sikamlós.

 

Azonban, a cunnilingus nem olyan dolog, amivel születik az ember. Ha nem szánsz rá időt, hogy megtanuld, a nők nem fognak remegni az izgalomtól. És a te szerencsédre, sok férfi még arra sem hajlandó, hogy a vagina közelébe tegye a fejét, ezért neked nagyobb az esélyed az előző szeretőkkel szemben.

 

“Szeresd vagy edd”

 

A férfiak 90% panaszkodik, hogy a cunnilingus túl sok időt igényel, kényelmetlen a kivitelezése vagy furcsa az íze.

 

Képzeld el a következő jelenetet. Egy szexi, gyönyörű nő ül az ágyadon. Megkéred, hogy elégítsen ki orálisan. Ő ezt elutasítja, mondván, hogy nem szereti az ízét, de végül beleegyezik és hozzákezd. Előveszi, ránéz és fintorog. „Urh” morogja, amikor a végét a szájába veszi. Néhány perc után megkérdezi: „Mikor élvezel már el?”

 

Nem valami izgató és szexi, ugye? A szopásban az a legjobb, ha azt jól csinálják, és tudni, hogy a nő szereti azt csinálni. Ebben semmiben nem különbözik a nő a férfitól.

 

Képzeld el a következő jelenetet:

Ugyanaz a szexi, gyönyörű nő ül az ágyadon. Kikapcsolja az öved, nyelvével megnedvesíti az ajkait. “Nagyon szexi vagy,” mondja…és a szemei mosolyognak, hisz a farkad a figyelmét követeli. Farkadat mindkét kezébe véve ördögi mosollyal vigyorog rád. “Hmmmmm…Nagyon fogom élvezni, hogy leszophatlak.” Lassan megnyalja a farkad alsó részét, szopogatja a golyóidat, és a torka mélyéig bevesz téged mindaddig, míg nyál nem borít teljesen. “Hmm…szeretem a farkad ízét a számban. Ne élvezz még el…ez olyan szexi.”

 

A rossz és jó orális szex közötti különbség a hozzáállásban van. A művelő élvezi azt amit csinál gátlások nélkül. Semmi sem izgatóbb a nő számára ha az hiheti, hogy a punciját a világ legízletesebb csemegéjének tartod.

 

Add a tudtára (vagy akár tettesd) hogy szereted kinyalni a punciját. Vedd úgy, hogy a vaginája egy meggyes nyalóka, és meghalsz ha nem nyalhatod. Szereted az ízét. Szereted az illatát. Az orális szexben NEMCSAK az ő gyönyörére történik…azért történik. mert te is élvezed. Magáért nyalod ki a puncit.

 

Jelenlegi partnered múlbéli szeretőinek kezdetleges tudása miatt, elég könnyen lehetsz TE az, aki élete legjobb szeretője!

 

Ehhez többek között követned kell az alábbiakat is:

 

Szemkontaktus

 

A férfiak elkövetik azt a hibát, hogy nem tartanak szemkontaktust. Igaz, könnyebb mondani, mint megtenni, de légy szemkontaktusban vele, amint a rózsaszín kincse felé indulsz. Szemeidet tartsd egy kicsit tovább az ő szemein mint általában. Az a pillanat, ami tovább tart, ősi érzéseket ébreszt. Ha elnézel, tedd azt vonakodva. Lassan vedd le a szemeidet róla!

Hogy még jobban megfűszerezd a dolgokat, vess rá egy ördögi pillantást, ami vágyról árulkodik. Vess rá egy ilyet, miközben nyalogatva és szopogatva lefelé haladsz a hasán. Állj meg és figyelj. Képzeld el, hogy “rosszkisfiú” vagy, nézz rá epekedve és lassan nyald meg az alsó ajkad. Lehet hogy hülyén hangzik, de próbáld ki egyszer és várd a hatást!

 

Szag és íz

 

A legtöbb nő vaginája meleg-édes-ragadós, kicsit sós ízű cukorkára hasonlít. Azonban, mindegyik nőnek sajátos íze van, ami függ a menstruációjától, hormonháztartásától, egészségi állapotától, fogamzásgátló módszereitől, mit evett aznap és a korától is.

 

Akár aggódik, hogy milyen szagú vagy ízű a vaginája, akár nem, biztosítsd arról, hogy te nagyon szereted azt – ez nagyon fontos ahhoz, hogy megnyugodjon. Amikor először teszed a fejed a combjai közzé, lélegezz be hangosan (elég hangosan, hogy hallja is) és mondd neki: “Hmmm…igazán jó illatod van itt lent.”

 

A következő trükk igazán hatásos és felizgatja a nőt: Amikor már a puncija teljesen elázott, nyomd az ujjadat a vaginájába, míg nem lesz síkos és fényes a váladékától. Húzd ki az ujjad és nyald le róla a váladékot miközben a szemébe nézel. Mondd neki: “Hmmm…a puncid nagyon jó ízű. Egész nap itt lakmároznék.”

 

Ha úgy esik, hogy kellemetlen szagú és ízű, akkor azt baktérium okozza, és nem a természetes vaginális nedv az. Ne mondd meg neki, hogy olyan büdös mint egy borz. Tapintatosan javasold neki, hogy előbb vegyetek közösen egy fürdőt, hogy mindketten tiszta illatúak legyetek. A női fanszőrben is sok szag rejtőzik, ezért ha nagyon sűrű a szőrzete, ajánld, hogy közösen vágjátok le. Ahogy egyik barátom mondta: “Nem azért vagyok ott, hogy a fogam selymezzem.”

 

Még ha mindezek után is rossz szagú, lehet, hogy alkoholt vagy drogot fogyaszt. Hús, alkohol, dohány és a drogok keserű és savas ízt adnak a puncinak. A józan vegetáriánusok édesebb ízűek!

 

Nyugalom!

 

Mindenekelőtt TE légy nyugodt…különben ő sem fog az lenni! Ha finnyás vagy és feszült, rögtön megérzi rajtad és pontosan olyan lesz ő is. Ne feledd, te vagy a vezető és te alakítod a hangulatot.

 

Lazíts. Ne aggódj. Ami ebben a fejezetben a rendelkezésedre áll, biztosítja a káprázatos érzést. Még ha néha összezavarodsz vagy elbizonytalanodsz, ő akkor is a mennyekben lesz. Bármilyen vagina vagy csiklónyalás és szopogatás jól fog neki esni. Ugyanis, te már megelőzted azt a sok férfit, akik túl félénkek hogy oda lemerészkedjenek.

 

 

Incselkedj, hogy felizguljon

 

A legtöbb férfi élvezi, ha a nemi szerveit megérintik bármikor is legyen az, akár fel vannak izgulva, akár nem. Ez nem így van a nőknél. A legtöbb nőnek kell egy jó adag ingerlés, mielőtt a nyelved támadásba lendül a csiklójánál. Ha nem vérbő a csiklója, akkor túl érzékeny, hogy közvetlenül megérintsd. Tehát, ne merülj rögtön munkába egy kis előkészítés nélkül. Előbb muszáj őt nedvessé és hevessé tenned.

 

A tetején kezdd, ne az alján. Egy kis csókolózással kezd, majd nyakdörgölődés és mellsimogatás. Amikor megjelennek a jelek, mint például a gyors légzés és csípőmozgás, indulj a puncija felé.

 

Lassan közeledj. A nők jobban szeretik ha incselkednek velük, mint a férfiak. Készítsd fel, hogy várja az élvezeteket.

 

Csókold és nyalogasd a combjai belső részét.

 

Kezdd el nyalogatni a gátat, ami a hüvely és a végbélnyílás közt levő puha bőr.

 

Nyalogasd ott, ahol a comb belső része találkozik a külső szeméremajkakkal. Haladj egészen a punciig hosszú nyalintásokkal. Ez az őrületbe kergeti majd.

 

Mielőtt még hozzáérnél a külső szeméremtesthez, puhán és melegen lehelj az egész részre. Veszélyesen kerülj közel a puncijához, majd suhanj tovább.

 

Élvezetforrás: A külső szeméremtest

 

Amikor már forró és nedves, kezdheted a fő lakmározást. Részesítsd a punciját nyelv-támadásba, de még ne érintsd meg a csiklóját – még mindig a bemelegítő fázisban vagy és a csiklója még érzékeny lehet. Nyelveddel a szeméremajkak körül forgolódj, ki és be, körbe-körbe. Legyen a nyelved nedves. De azért ne nyálazz össze mindent. A túl nyálas azonban kevésbé rossz mint a száraz.

 

A következő résznél majdnem az összes férfi téved. Ne nyújtsd ki és ne feszítsd meg a nyelved, hogy csak a nyelved hegyével érintsd meg, ahogy a pornófilmekben láttad. Azok csak színészek, akik a kamera kedvéért tesznek így. Sokkal jobb a nyelv egész felületét használni, mint ha csak a hegyével dolgoznál. Próbáld megnyalni a saját kezed a nyelved hegyével majd az egész felületével. Melyik esik jobban?

 

Ne légy durva. Ez a nők legnagyobb panasza. Légy gyengéd.

 

Ismét mondd el neki, mennyire szereted megenni őt. Sóhajts, mintha a mennyországban lennél. Mondjad: “Úúúúgy szeretlek kinyalni.” , “Egész nap itt lennék.” vagy egyszerűen “Mmmmm.” És ne felejtsd el megmondani neki, milyen nagyszerűen néz ki J!

 

Kövesd ezt a tanácsot és a jól fogja magát érezni. Nem lesz lepedőszaggató agyrobbantó orgazmusa, de biztos, hogy élvezni fogja. Biztosan sokkal jobban fogja magát érezni veled, mint az előző férfiakkal akikkel szexuális kapcsolata volt. És még utoljára egy tanács: sose fújj levegőt a hüvelyébe, mert veszélyes lehet.

 

Élvezetforrás:: A csikló

 

Miután örömben részesítetted a punciját és már teljesen nedves, vonulj át a csiklójára. A nők csiklója  a vagina legérzékenyebb része a gyönyör kiváltására, és ez az a pont, amire  figyelned kell. Ami azt illeti, ez a kis pici csikló annyi idegvégződéssel dicsekedhet, mint az egész pénisz. Képzeld el azt az érzést, hogy a farkad egész felületét egyszerre simogatják. Más szóval, légy gyengéd! A legtöbb férfi elköveti azt a hibát, hogy túl erősen nyalják a csiklót. Legyen csak az könnyed nyomás, főleg első alkalommal.

 

Azonban, minden nő más. Egyesek szeretni fogják ha erősebben csinálod és közvetlenül a csiklón. Néhányan sikoltanak a közvetlen érintés fájdalmától még akkor is ha fel vannak izgulva (ebben az esetben a szeméremajkakat kell izgatnod). A legtöbb nő számára, ami először durva volt, később jól esik izgalmi állapotában.

 

A csikló egyik oldala érzékenyebb lehet mint a másik. A legtöbb nőnél ez az 1 óra pozíciójában van. Ha a nő nem tudja hol a legérzékenyebb, akkor te, vagyis együtt, kísérletezzétek ki, hol is található.

 

Gondot okozott-e valaha a varázsgomb megtalálása? Ez egy kis bogyó a hüvelynyílás tetején. Lehet, hogy egyeseknél a bőrréteg alatt bujkál, és nem egyszerű megtalálni elsőre. Ha nem sikerül sehogysem, KÉRDEZD MEG.

 

 

 

 

Változatosság az élet sója

 

Gondolj a változatosságra. Időnként változtatnod kell az ingerlés módját. Nem kell 10 másodpercenként váltani, de ha ugyanazt a mozdulatot csinálod túl sokáig, idővel érzéketlenné válik rá. Íme néhány variáció, amit szeretni fog.

 

Az ABC ingerelés

 

Írd ki a nyelved egész felületét használva az ABC betűit a szeméremtestén. Ez inkább egy incselkedő technika kezdésnek, és élvezni fogja a simítások és érzékek változatosságát.

 

A Hosszú nyalás ingerelés

 

Ez is egy incselkedő technika, ami jól jön még mielőtt megtámadnád a csiklóját. A külső szeméremajkak külső részét nyalogasd hosszú simításokkal, a punci alsó részétől a tetejéig. Majd menj a belső oldalára és közvetlenül a szeméremajkakat nyalogasd, alulról haladva a csiklóig. Még mélyebbre menj, nyalogasd a belső és külső ajkak közötti részt egészen a csiklóig.

 

A Fagylalt ingerelés

 

Hasonló a Hosszú nyaláshoz. Lapos nyelvvel simogasd a gáttól kezdve (a puncija alatt levő bőr). Lassan juss el a csiklójáig egy hosszú nyalással, megpróbálva minél nagyobb részt lefedni, mintha csak egy fagylaltot nyalogatnál.

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

A női ejakuláció titkai

 

Tudnak-e a nők úgy ejakulálni mint a férfiak?

 

Igen. És ez nem újdonság. Már az 1700-as években köztudott volt, a női ejakuláció szükséges ahhoz, hogy megfoganjon a kisbaba.

 

A női ejakulátum képzése és kiengedése a testből a Skene mirigyek feladata. A Skene mirigyek mennyisége, nagysága és helyzete különböző a nőknél, de mindegyiknek van.

 

 

 

A Skene mirigyek

 

A szexuális izgalom alatt a Skene mirigyek feltöltődnek ugyanazzal a nedvvel mint a férfiak esetében csak sperma nélkül. Minden nőnél jelentkezik a női ejakulátum csak a mennyisége változó – néhány csepptől néhány kávéskanálnyiig. Az ejakulátum tiszta, szagtalan vízhez hasonló nedv. A női ejakulátum nem vizelet.

 

Amikor az ejaklátum kilövell a Skene mirigyekből az orgazmus alkalmával a húgycsövön keresztül, sokkal erősebb és intenzívebb orgazmust biztosít, hasonlóan ahhoz, amikor a péniszből kitörő nedv intenzív orgazmust nyújt a férfinak. A folyadék “kirobbanó” érzése növeli az orgazmus intenzitását. Mindaddig, míg ejakulál, különösen jól érzi magát.

 

Vizelet vagy Ejakulátum

 

Lehet, hogy pornófilmekben már láttad vagy hallottál történeteket a női ejakulációról, amikor is az sugárként ömlött az ágyra. Azonban, a Skene mirigyek csak néhány kávéskanálnyi nedvet tudnak termelni egyszerre. Ha ettől több van, az a nedv és hígított vizelet keveréke. A nők fele, akik megtanultak ejakulálni, egy ilyen keveréket bocsátanak ki magukból. A pornófilmek női szándékosan spriccelnek ki vizeletet a látványosság kedvéért, és ez nem ejakuláció.

Néhány nő olyan kevés ejakulátumot termel, hogy észre sem lehet venni. Legjobb esetben csak néhány csepp és semmi esetre sem sugár. Ezért ne higgy azoknak, akik azt állítják, hogy minden nő tud ejakulálni, és akik nem, azoknak hiányzik valami. Ez csak arra kényszeríti a nőt, hogy olyat csináljon, amire biológiailag nem képes.

 

Hogyan lehet ejakulációt kiváltani

 

Azok a nők, akiknek a G-pontjukat izgatják, gyakrabban ejakulálnak. Egyes nők akkor is orgazmust és ejakulációt élnek át, amikor egyedül a G-pontjukat izgatják. De ez nem jelenti azt, hogy a G-pont izgatása szükséges minden nőnél, hogy ejakuláljanak. Sokan megtanulják a G-pont izgatásának kizárásával is. A nők megtanulhatják, hogy bármely izgatás ejakulációt váltson ki orgazmus alatt, miközben a medenceizmok annyira összerándulnak, hogy az ejakulátum kiválasztódjon.

 

 

G-pont ingerlés

 

A Grafenberg pont (vagy ahogy általában ismerik, a G-pont) a hüvely elülső részén levő rész, körülbelül 5 centiméterre a hüvelynyílástól, ami nagyon érzékeny az izgatásra.

 

A női ejakulációt könnyebb először elérni a G-pont izgatásával, de ez nem szabály.

 

A G-pont reakciók nem minden nőnél egyformák. Egyesek szeretik, mások nem. Légy rugalmas, alkalmazkodj a nő reakcióihoz.

 

 

 

Magyarázd meg a folyamatot

 

A G-pont izgatásával elért első ejakuláció (ha egyáltalán képes erre), 10 perctől 60 percig terjedő munkát igényel. Tehát lehet, hogy egy jó edzésnek nézel elébe.

 

Mielőtt elkezdenéd az első alkalommal, mondd el neki, hogy szeretnéd ha ejakulálna, ami a nőknél is természetesen  normális és csodálatos élmény. Mondd el neki, hogy a legtöbb nő a G-pont izgatásával tud legkönnyebben ejakulálni. Ne kezdd el mindaddig, míg zavarban van vagy szégyenli magát e miatt.

 

Továbbá, azt is magyarázd el, hogy az ejakuláció előtt lehet, hogy úgy érzi majd, hogy pisilnie kell. Először évekkel ezelőtt találkoztam ezzel a jelenséggel még mielőtt tudomásom lett volna a női ejakuláció létezéséről. A barátnőm G-pontját dörzsöltem, amikor hirtelen rátört a pisilési kényszer. Mondd neki, ha ez történik, engedje el magát és hagyja, hogy a folyadék kifolyon mintha pisilne. Máskülönben, ha követi az elsődleges ösztönét, hogy visszafojtsa a pisilést, az ejakuláció is abbamarad. Magyarázd el, hogy ez az érzés mutatja, hogy ejakulálni fog és ha lesz is egyáltalán vizelet, az kevés lesz és feloldott.

Melegítsd be

 

Most miután ismeri a kísérleted lényegét, ne ess rögtön a G-pontjának. Hacsak nincs teljesen felizgulva, a G-pontja nem fog reagálni az érintésedre és a Skene mirigyeknek nem lesz alkalmuk feltöltődni az ejakulátummal. Tehát, először izgasd a csiklóját és szeméremtestét a nyelveddel és/vagy ujjaiddal míg nem lesz tüzes és nedves.

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

 

A Hipnózis alapjai

 

A Valóságprogramozás és hipnózis elsajátítása

 

Lehet, hogy meglepő, de a nők szexuális fantáziái sokkal élénkebbek és változatosabbak a férfiakétól. Különböző felmérések szerint a nők 35%-a álmodozik orgiákról, 25%-a  anális szexről, 80%-a arról, hogy elcsábítja egy idegen, 72%-a bevallja, hogy pornófilmekre és magazinokra indul be és 35%-a elárulja, hogy leszbikus fantáziái vannak.

 

Az igazság az, hogy a szex inkább érzelmi, mint értelmi dolog a nőknél. A nők biológiailag nagyon hasonlóak és  minden nő ilyen dolgokról fantáziál. A nagyszerű szexuális technikák jó szeretővé tesznek téged, de a hipnózis elsajátítása által te leszel a Tökéletes.

 

A nőnek több kell a fizikai ingerkeltéstől

 

A legtöbb szexuális tanács abból a tévhitből ered, hogy a nők a fizikai érintéstől izgulnak fel leginkább. Ez nem igaz. A fizikai izgatása egy női testnek nem elegendő, hogy legendává válj az ágyban.

 

Igaz, a fizikai technikák szükségesek a szexben, de a mentális technikáid lesznek azok, amik kiemelnek majd a többi férfitől. Lehet, hogy már tudod is hogyan kell nyalással eljutatni egy nőt a gyönyör tetőfokára, de ez még nem jelenti azt, hogy a fantáziáit is valóra tudod váltani - sőt még azt sem, hogy tudod őt úgy irányítani, hogy te legyél a fantáziái középpontjában.

 

Képzeld el, hogy érezteted vele, hogy ismét ártatlan és életében először egy idősebb férfi teszi a magáévá. Ahelyett, hogy egyszerűen leírnád ezt a fantáziát neki, inkább élethűvé varázsolod és botrányosan élvezhetővé teszed számára a képzeletében.

 

Bármi valóra válhat

 

Tűzbe hozni egy nő szexuális képzeletét épp oly fontos, mint testének bármely részét izgatni. A kutatások bizonyítják, hogy azok a nők, akiknek izgató gondolataik vannak és szexuális jeleneteket képzelnek el szex előtt, több orgazmust élnek meg. Izgató gondolatait és szexuális fantáziáit továbbfejleszthetjük - valódivá változtathatjuk őket az úgynevezett “Valóságprogramozással”.

 

Egy nő bármit el tud képzelni, amit csak akarsz. És ha elég élénken képzeli el azt, miközben a kritikus filter kikapcsol az agyában, elhihet bármit, amit csak akarsz és azzá válhat, amit szeretnél.

 

Szeretnéd, hogy ne csak elképzelje – de igazán el is higgye, hogy ismét szűz?  Szeretnéd, hogy ne csak megjátssza – de tényleg a te személyes sztriptíztáncosnőd legyen? Szeretnéd, hogy ne csak elfogadja a furulyázást – de ő is orgazmust éljen át miközben csinálja?

A Valóság Hallucináció

 

Amit magunkról és identitásunkról gondolunk, nem más mint egy illúzió a saját fejünkben.

 

Példának okáért: Ha elrepülhetnél pl. Jamaikára akár ebben a percben,senki sem tudná ki vagy – bárki lehetnél és bármit mondhatnál. Az emberek nem tudnák, hogy van-e családod vagy barátnőd, nem tudnának semmit rólad,“az lehetnél, aki csak akarsz”.

 

Minden reggel, amikor felkelsz eldönthetnéd, ki szeretnél lenni. Ami meggátolja, hogy ezt tedd, az a józan eszed … az a kis hang a fejedben, ami azt mondja neked: “Nem, ezt nem tehetem…” “Én nem vagyok olyan, nekem van egy életem, azt kell élnem, felelősségeim vannak…”

 

A nők identitástudata is az elképzeléseiken alapul, de ez a tulajdonságuk sokkal erőteljesebben felszínre hozhatóak és manipulálhatóak, mint a férfiaknál. A nő megjátssza a prűdet. Megszab egy határt, -vagy a környezete szabja meg a határt-,hogy mennyire kell prűdnek mutatkoznia.

Fontos megérteni, hogy amit ő valóságnak nevez, az nem más, mint amit önmagáról elképzelt.

A női valóság viszont megfelelő technikákkal végtelenül formálható és azzá tehető amit ő a te sugallatodra elképzelt magának.

 

A női józan ész elaltatása

 

A női valóságok és fantáziák mind mesék, élénk hallucinációk, amiket a nő a saját képzeletében teremt meg. Mindegy hogy apáca, jókislány, sztriptíztáncos, prostituált vagy csintalan szűz - az amit látni szeretnénk, megvalósítható hipnózissal.

 

A kulcs a női józan ész elaltatása – és annak megtanulása, hogyan kell az új élményeket és valóságokat beiktatni. A cél, hogy a tudatalattija ne tudjon különbséget tenni a valós élmények és az általad készítettek között.

 

Hamarosan észreveszed majd, hogy a nők szeretik ,ha „hipnotizálják” őket. Mielőtt észrevennéd, a kis utasításaid már hatottak is rá...

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

Erotikus Masszázsötletek

 

Egy jól képzett szeretőnek tudnia kell az alapvető masszázstechnikákat. A nők nem is tudják mennyi stressznek vannak kitéve, mindaddig míg nem kapnak egy jó masszázst, amikor elengedhetik magukat és feloldódhatnak.

 

A masszázs többek közt természetes transzhoz hasonló állapotba viszi a nőket. Ez az állapot tökéletes a csábításhoz, vagy akár ahhoz, hogy a hipnotikus beavatásra sor kerüljön. Masszázs közben javul a vérkeringés, a figyelem csökken, nyugodtabb az agy, jobb a közérzet és csökken a szorongás.

 

Ha úgy akarunk masszírozni, mint a profik, akkor az sok időnkbe és pénzedbe kerülhet, de néhány alapvető szabályt követve igen kellemes élményt nyújthatsz a nőnek. A jó masszázshoz a következő dolgokat tartsd fejedben:

 

·        Sose nyomogasd a csontjait, különösen ne a gerincét. Csak a körülötte levő izmokon és szöveteken dolgozz.

 

·        Az ujjaidat tartsd egymás mellett (ne tárd szét őket) és masszírozz a kezed egész felületével. Az ujjpárnákat csak a különösen feszes pontok masszírozására használd.

 

·        Vegyél fel egy állandó ritmust, ami érzékileg hipnotikus hatással bír.

 

·        Mindig legyél kapcsolatban a bőrével. Még akkor is legyen rajta az egyik kezed ha pozíciót váltasz vagy masszázsolajat teszel rá.

 

·        A szoba legyen elég meleg mielőtt elkezded. Ahogy lazulni kezd, a metabolizmusa lassulni kezd és jobban érzi a hideget. Egy általános dolog az is, hogy a nők jobban érzik magukat egy picivel melegebb hőmérsékleten mint a férfiak.

 

·        Oltsd el a fényeket vagy használj gyertyafényt, hogy az élmény még lazítóbb és érzékibb legyen. Tegyél be nyugtató háttérzenét.

 

·        Ne érezd azt, hogy minden alkalommal 20 perces masszázst kell alkalmaznod. Mindössze 5-10 perc, ami már elegendő és ha rövidebb ideig csinálod, annál szívesebben adod majd.

 

·        Testápoló vagy olaj (legjobb az illatos masszázsolaj – szerezz be egy ilyet, nem bánod meg. Szexshopokban külön erre a célra kifejlesztett izgató hatású illatos masszázsolajak vannak. Neten millió szexshopot találsz, amik házhoz is szállítanak) használata csökkenti a kellemetlen bőrdörzsölést és sokkal jobban érzi majd magát. Sokáig testápoló nélkül csináltam és 5 perc után mindig találtak valami kifogást, hogy felkeljenek és elmenjenek Tanultam a hibából és most már MINDIG használok testápolót, vagy masszázsolajat. Azóta nem akarják, hogy leálljak a masszázzsal.

 

·        Ha a kezedet és karodat használod ahhoz, hogy nyomást gyakorolj, hamar elfáradsz. Az egész testeddel hajolj be és így tovább bírod majd.

 

·        + egy titok, amit megtanultam: ha nem vagy biztos benne, hogy tetszik-e neki, amit csinálsz, KÉPZELD EL, te hogy éreznéd magad, ha veled ezeket a dolgokat csinálnák.

 

Jól esik vagy furcsa ha úgy simogatnak? Igen, lehet, hogy furcsán hangzik, de működik!

 

Ha profin szeretnéd űzni az erotikus masszázst, találsz róla könyvet, de itt egy nagyon jó ingyenes könyv is: http://www.vitalitas.hu/ismerettar/erzekipm/erzeki1tj.htm

 

 

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Szerető és Sorozatos Orgazmus ebookot.

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További hasznos megoldások:

 

1. CasanovaTitkok – tanulj meg úgy nőt elcsábítani, hogy bárhol bármikor jó eséllyel, lazán ágyadba vidd azt, akit épp megkívánsz. Jobb mint a hipnózis…

további infók, weboldal - www.casanovatitkok.com >>

 

 

2. Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető – ha te szeretnél a világ legjobb szeretője lenni, neked találták ki ezt a megoldást. Ha azt szeretnéd, hogy a nőd örjöngve sikítson a gyönyörtől, miközben önkívületben rángatózik az orgazmustól - amelyet csak te tudsz megadni neki, akkor olvass tovább.

további infók –
http://www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net

 

 

3. Szexuális Felizgatás – Tanuld meg azt a beszédstílust - fedezd fel az NLP azon piszkos trükkjeit - mellyel tudtán kívül felizgathatsz egy nőt és ezáltal könnyen beférkőzhetsz a bugyijába...


további infók - www.szexualisfeligatas.com >>

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net

 

 

 

4. Pénisz Titkok – Nagyobb péniszt szeretnél? Tudtad hogy otthoni torna és nyújtógyakorlatokkal 3-8 cm-ig is megnövelheted péniszed?


további infók - www.penisz-titkok.hu >>

 

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net

 

 

 

 

5. CasanovaVideók 3 DVD – A CasanovaTitkok nőcsábító mesterfogásai DVD változatban.

további infók - www.casanovavideok.com>>

 

 

 

 

 

Személyreszabott infók, tartalom: Egyenlőre nem publikus, de ha írsz, elárulom a részleteket.

 

 

A casanovavideókkal kapcsolatban a victor@casanovatitkok.com emailcímen várom a további kérdéseid.

 

6. Puskázási Módszerek Extreme Edition – ha nem szeretsz tanulni, vagy nehéz vizsgád van, akkor 250 puskázási módszer és egyéb memóriatrükkökkel biztosan sikeres jegyeket szerzel.


további infók - www.puskazas.net >>

 

 

Személyreszabott, további infók Tóth Anikónál:
segitseg@ebook-international.net